Fodboldrejser – Eksklusive tilbud kun til Teambox brugere

Fodboldrejser – Eksklusive tilbud kun til Teambox brugere

Skal du og dine holdkammerater på bødekassetur?
Så har vi, i samarbejde med Footballtravel.dk, et par gode idéer til, hvor turen kunne gå hen!

Få 5% rabat med koden: TeamBoxMember5

Rabatkoden er gyldig til d. 15. november 2021 og gælder alle fodboldrejser på www.footballtravel.dk, og den gælder også de fire tilbud herunder, som allerede er nedsat i pris til brugerne af Teambox.

Røde Stjerne Beograd - Partizan Beograd | Den 25. – 28. februar 2022
Skal holdet have en unik og uforglemmelig oplevelse? Så går turen til Østeuropa! Footballtravel.dk tilbyder skræddersyede, komplette pakkerejser til jer som vil til Eternal Derby i Beograd, Serbien mellem Røde Stjerne og Partizan
Røde Stjerne Beograd - Partizan Beograd
Tottenham Hotspur - Leeds United | Den 20. – 22. november 2021
Se Højbjerg, Kane og de andre Spurs-stjerner, når de tager imod Leeds United på det exceptionelt flotte Tottenham Hotspur Stadium. Et stort opgør mellem to af Premier Leagues mest traditionsrige klubber.
Tottenham Hotspur - Leeds United
Arsenal – Newcastle United | Den 26. – 28. november 2021
Kan Señor Arteta byde Newcastle op til dans, når de hvid- og sortstribede kommer på besøg på Emirates? Arsenal kan håbe på at fortsætte den gode statistik, for i de sidste fire kampe mellem de to hold viser målscoren 11-0 i rød favør. Kan The Gunners tage 3 vigtige point igen?
Arsenal – Newcastle United
Old Firm│Celtic FC – Rangers FC | Den 31. dec. 2021 – 3. jan. 2022
Det ikoniske Old Firm mellem Glasgow-klubberne, Celtic og Rangers, handler om politik, identitet og religion. På Celtic Park garanterer vi et sandt drama som ofte indebærer gule og røde kort, mål og elektrisk stemning. Det må være enhver fodboldelskers drøm!
Old Firm│Celtic FC – Rangers FC